Υπηρεσίες

01.

Απεντομώσεις

Unrecognizable person in white chemical protection suit doing disinfection of public areas to stop spreading highly contagious corona virus.

Σκοπός της απεντόμωσης είναι η καταπολέμηση βαδιστικών (ερπόντων) και ιπτάμενων εντόμων. Κατσαρίδες, κοριοί, ψύλλοι, τσιμπούρια, μυρμήγκια, μύγες, μυγάκια υπονόμων, σφήκες, κουνούπια , έντομα αποθηκών, σκαθάρι χαλιών και μοκετών, σκώρος ρούχων κλπ. έντομα αποτελούν αιτίες μετάδοσης ασθενειών και καταστροφής τροφίμων και λοιπών προϊόντων.

02.

Μυοκτονίες

Η καταπολέμηση των τρωκτικών και συγκεκριμένα των οικιακών ποντικών (Mus musculus), των αρουραίων των αγρών (Rattus norvegicus) και των αρουραίων της οροφής (Rattus rattus). Επιθυμητό αποτέλεσμα της καταπολέμησης είναι η πλήρης εξάλειψη των τρωκτικών.
Η υπόδειξη προς τους πελάτες προληπτικών μέτρων για την αποτροπή εγκατάστασης τρωκτικών μέσα στις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων , οικιών, καθώς και η υπόδειξη επεμβάσεων βελτίωσης των εγκαταστάσεων και της υποδομής.To AgroCenter Finikounta  εφαρμόζει μυοκτονία σε στεγασμένες αλλά και υπαίθριες εγκαταστάσεις πάσης φύσεως. 
Η εγκατάσταση και λειτουργία ενός συστήματος μυοκτονίας, σε κάθε χώρο, από το συνεργείο μας, ακολουθεί προκαθορισμένα στάδια με επεμβάσεις κατάλληλα προσαρμοσμένες στο εκάστοτε πρόβλημα.

Pest controler works in the kitchen
03.

Απολυμάνσεις

agrocenter-finikounta.gr 3

Η απολύμανση χώρων και αντικειμένων γίνεται για να καταπολεμήσουμε παθογόνους μικροοργανισμούς (βακτήρια, μύκητες, πρωτόζωα και ιοί) και να παρεμποδίσουμε την εκδήλωση ασθενειών στον άνθρωπο.
Πολλές φορές η απολύμανση των χώρων συμπληρώνει το πρόγραμμα απεντόμωσης και μυοκτονίας που πραγματοποιείται σε αυτούς τους χώρους, καθώς τα έντομα και τα τρωκτικά αποτελούν σημαντικούς παράγοντες μετάδοσης παθογόνων μικροοργανισμών στον άνθρωπο. Η διενέργεια απολύμανσης είναι ιδιαιτέρως απαραίτητη σε δημόσιους χώρους όπως νοσοκομεία, σχολεία, ξενοδοχεία, όπου ο κίνδυνος μετάδοσης ασθενειών είναι μεγάλος.

04.

Φυτεύσεις σε σπίτια και επιχειρήσεις

Για οργανωμένη εργασία και εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος, η κατασκευή του κήπου περιλαμβάνει:

  • φυτοτεχνικά
  • βραχόκηπους
  • αρδευτικά δίκτυα
  • φύτευση γκαζόν

Επιλέγουμε τα φυτά ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας, με γνώμονα την αισθητική, την επιστήμη (γεωπονική) και το περιβάλλον.

agrocenter finikounta
Scroll to Top